Urheilu

5 syytä katsoa Federer vs Murray

Tästä syystä tämän vuoden miesten Wimbledonin finaali on pakko katsella -tapahtuma.

Näytä koko näytössä

Roger Federer säilyttää kaatuneen ensimmäisen sijan, jos hän voittaisi täällä tänään. Hän on ollut huipulla ... Lue lisää

Roger Federer säilyttää kaatuneen ensimmäisen sijan, jos hän voittaisi täällä tänään. Hän on ollut ATP-rankingien kärjessä tähtiuransa aikana yhteensä 285 viikkoa - mikä on vain yksi viikko Pete Samprasin kaikkien aikojen ennätyksestä 286 viikkoa. Federerillä on jo ennätys useimmista peräkkäisistä viikoista nro 1, joka on 237 (se on yli neljä ja puoli vuotta!)

Joten, muista katsella, mikä on varmasti yksi tenniksen ottelu, jossa historia luodaan tavalla tai toisella.

Lue vähemmän

Roger Federer jahtaa seitsemättä Wimbledonin titteliään ja pyrkii samalla ... Lue lisää

Roger Federer jahtaa seitsemättä Wimbledonin titteliään ja pyrkii samalla tasaamaan Pete Samprasin ennätystä All England Clubilla. Tämä olisi todella erityinen saavutus Federerille, kun otetaan huomioon, että hänen Grand Slam -voittajamatkansa alkoi vuosikymmen sitten Wimbledonin pyhässä keskustahdessa Samprasia vastaan!

Federer johtaa jo kaikkien aikojen Grand Slam -voittajien listaa, jossa on yhteensä 16 suurta otsikkoa vyön alla. Voitto täällä lisää ennennäkemättömän 17. Grand Slamin kisuunsa ja vahvistaa hänen perintönsä yhtenä - jos ei - kaikkien aikojen suurin.

Viime kerralla Roger Federer voitti Grand Slamin Australian Openilla 31. tammikuuta 2010. The ove ... Lue lisää

Viime kerralla Roger Federer voitti Grand Slam -turnauksen Australian avoimilla kilpailuilla 31. tammikuuta 2010. Yli kahden ja puolen vuoden ero on ollut pisin sveitsiläisen maestron kahden Grand Slam -voiton välillä. Hän on voittanut pääaineen jokaisena kalenterivuonna, lukuun ottamatta vuotta 2011, sen jälkeen kun hän voitti ensimmäisen Wimbledonissa vuonna 2003. Joten tiedät, että jotain on annettava tänään!

Lisäksi viime kerralla Federer voitti Grand Slamin, hänen vastustajansa finaalissa oli - arvasit - Andy Murray!

Tykkää meistä Facebookissa saadaksesi MensXP: n viestit suoraan uutissyötteeseesi! (http: //www.facebook.com/MensXP ... Lue lisää

Tykkää meistä Facebookissa saada MensXP: n viestit suoraan uutissyötteeseesi! ( http://www.facebook.com/MensXP )

Yksikään miespuolinen brittiläinen pelaaja ei ole voittanut Wimbledonin kaksinpelin titteliä avoimella aikakaudella (vuodesta 1968). Skotlantilainen, Andy Murray voisi kirjoittaa historian, jos hän onnistuu voittamaan ylemmän tason vastustajansa tänään. Viimeksi britti voitti miesten tittelin All England Clubilla vuonna 1936, kun legendaarinen Fred Perry voitti kolmannen suoran tittelin.