Jalkapallo

Kaikki silmät olivat viime yönä Brasilian Neymarissa, mutta Eden Hazard teki historiaa Belgialle

Yö, jossa brasilialaisen tähden Neymar Jr: n teatterit tutkittiin paljon, belgialainen kapteeni Eden Hazard ohjasi kansakuntansa MM-kisojen välieriin, kun he voittivat viisi kertaa mestaria Brasiliaa 2-1 loppupäässä kohtaamisen Kazan Arenalla. . Se oli Punaisen Panettelijan loistava ja ylellinen esitys, jossa vaarana oli kaiken heidän edeltävänsä positiivinen sydän.

Kaikki silmät olivat Brasiliassa

Fernandinhon oma maali antoi Belgialle johtoaseman, jonka myöhemmin kaksinkertaisti Kevin De Bruynen loistavasti sijoitettu laukaus Alisson Beckerin maaliin. Eurooppalainen valtio meni puoliaikaan kahden maalin tyynyllä, kunnes Renato Augusto puolitti alijäämän 76. minuutilla, mutta se ei riittänyt, koska Brasilian toiveet maailmancupiin päättyivät pettymyksiksi.

Erityisesti Neymarille se oli jalkapallo-ottelu, jossa koko maa toivoi hänen tuottavan talismanin arvoisen esityksen. Mutta lopulta jotkut fanit olivat kyynelissä. Etelä-Amerikan kansakunta oli tullut turnaukseen uskossa ja optimistisesti, ja Neymarin paluu täydelliseen kuntoon sai koko kansan uskomaan uudelleen. Kuitenkin, aivan kuten koko kampanja, Pariisin ja Saint Germainin näyttämö oli tärkeä keskustelunaihe pelissä.

Neymarin belgialainen kollega Hazard oli vastakkaisista näytöistä puhuen koko illan Kazanissa. Johtaja Roberto Martinez oli antanut Marouane Fellainille aloituksen keskikentällä Axel Witselin rinnalla ja Kevin De Bruyne oli parempi pelata hyökkäyksessä Romelu Lukakun ja Hazardin rinnalla. Chelsean mies oli upeasti linjassa entisten seurakaverinsa kanssa ja tuotti oman hyökkäävän mestarikurssin. Se oli esitys, joka on verrannut Zinedine Zidanen vaivattomasti tuikeaan esitykseen samaa vastustajaa vastaan ​​jo vuonna 2006. Jos hän jatkaa samalla hohteella ja nerolla, Hazardin turnaus voi päättyä siihen, että hän nostaa pelin hinnoitellun hallinnan, World Cupin. .