Jalkapallo

Samir Nasri ja Jamie Vardy Headbutt -tapahtumassa on Twitter jaettuina ja emme voi saada tarpeeksi

Valioliigan turhauttavan kauden keskellä Leicester City otti takaisin kadonneen sankareidensa ja jatkoi satuajoaan Mestarien liigassa. Heidän 2-0 toisen ottelun voitonsa Sevillasta saa heidän kauden työnsä näyttämään varmasti kannattavalta.

Mestarien liigan puolivälieräpaikka on heidän, ja vaikka perinteinen viisaus ei ennustanut, että kun tämä tasapeli tehtiin, Ketut uhmasivat tällaista viisautta jännittävästi kotijoukkueen edessä, jonka on pitänyt luulla nähneensä kaiken.

Kun pelimerkit ovat alhaalla ja yrität päästä takaisin otteluun, on tietyntyyppisiä pelaajia, jotka nousevat tilaisuuteen. He voivat noutaa joukkueensa kaula-aukosta ja vetää heidät takaisin otteluihin usein pelkän tahdon ja päättäväisyyden kautta.

Ja valitettavasti Sevillalle on pelaajia, kuten Samir Nasri.

Nasri, joka liittyi Sevillaan lainaksi Manchester Citystä viime kesänä, on ollut erinomainen hänen puolelleen, kunnes hän ansaitsi typerästi itselleen toisen keltaisen kortin päähän päin päin lyöneelle Vardylle, kun ottelua oli jäljellä 15 minuuttia.

vedenpitävä puristussäkki makuupussille

Sevilla oli tuolloin 0-2-pudotuksessa, mutta ei varmasti ollut poissa kilpailusta. Jos Steven N'Zonzi olisi tehnyt maalin rangaistuspotkusta viisi minuuttia myöhemmin, ottelu olisi mennyt jatkoaikaan. Vieraiden täytyi pysyä sävellyksissä vielä 15 minuutin pelaamisen jälkeen, mutta entinen Arsenalin mies näki punaisen sumun ja maksoi puolelleen kallis.

Nasri oli ehdottomasti sosiaalisessa mediassa idiootistaan ​​ja ymmärrettävästi. Ja Vardy ei paennut faneilta kritiikkiä osastaan ​​riitaa. Kuten toisto ehdotti, Vardy söi kontaktin ja häntä tuskin kosketettiin.